Oh Oh Cherso ster gaat trouwen: Barbie's Bruiloft vanaf 6 maart op RTL 5

Barbie uit Oh oh Cherso krijgt bij RTL 5 een eigen realityshow die geheel en al om de voorbereidingen van haar huwelijk draait: Barbie‘s dream wedding.

In Oh oh Cherso hield Barbie zich vooral bezig met zuipen en jongens versieren, maar de Haagse is nu zwanger en gaat trouwen met ene Michael. Iedereen die daarom dacht voor eeuwig van Barbie verlost te zijn, komt bedrogen uit. RTL 5 maakt een hele serie rond de blondine die eigenlijk naar de naam Samantha de Jong luistert.

Oogverblindend
Volgens RTL wordt de trouwdag op 1 april een spectaculaire aangelegenheid die in het teken staat van pracht, praal en een hoog ‘Barbie en Ken’ gehalte kent. En er is volgens het persbericht nog veel meer om naar uit te kijken: 'De zwangerschap van Barbie en die van haar beste vriendin, die op haar trouwdag is uitgerekend, worden op de voet gevolgd, net als haar zoektocht naar een oogverblindende bruidsjurk, de torenhoge wedding cake, het uitkiezen van een geschikte trouwlocatie en een vrijgezellenfeest inclusief stripper. Veel speelt zich af in de straat waar Barbie, Michael, hun vrienden en een groot deel van de familie wonen.'

Barbie's bruiloft start op dinsdag 6 maart om 20.30 uur.

 

 

Reageren