Emile Ratelband en Marian Mudder in ‘Sterren Springen’

Motivatiecoach Emile Ratelband en actrice Marian Mudder maken een duik van 10 meter in het zwembad. Ze doen dit voor het SBS 6-programma Sterren Springen op Zaterdag.

Ratelband voelde al nattigheid toen hij werd gevraagd voor het programma. “Ik dacht: schoonspringen met dit oude lijf? Ik ben 63, te dik en ongetraind.” Hij heeft dan ook weinig vertrouwen in zijn prestaties. “Ik ben gewoon de slechtste”, aldus de positiviteitsgoeroe.

Schijn bedriegt

Ook Marian Mudder moest er goed over nadenken. “Ik heb wel even getwijfeld, want het is hartstikke moeilijk. Sommige duiken zien er simpel uit, maar zijn zo lastig.” Tja, Marian, maak je borst maar nat!          

Deelnemers

De kandidatenlijst begint nu aardig vorm te krijgen, ook Kelly van der Veer (van Big Brother), Patty Brard, Thomas Berge, Jaap Amesz (Terror Jaap), Ralf Mackenbach, Dio, Kleine Viezerik, Justine Pelmelay, Kimberley Klaver en Dirk Taat hijsen  zich in een zwembroek. 

Dries Roelvink

Het feest is natuurlijk niet compleet zonder Dries Roelvink. Hij zorgt als badmeester voor de veiligheid. Sterren Springen op Zaterdag is vanaf september op televisie.

Lees ook:
Dries Roelvink deelnemer af bij Sterren Springen op Zaterdag

Reageren