Emile Ratelband in vechtscheiding

De gezelligheid in huize Ratelband is momenteel ver te zoeken. Emile Ratelband en zijn vrouw Moon zijn in een vechtscheiding beland.

Ex-geliefde Moon komt met een ernstige aantijging. Ze deed aangifte tegen Emile Ratelband wegens mishandeling van haar en de kinderen. Ratelband beweert op zijn beurt dat Moon de kinderen heeft ontvoerd. Dat staat te lezen op de site bekendeburen.nl

12.000 euro

Volgens Ratelband is Moon behoorlijk hebberig. Ze eist 12.000 euro alimentatie in de maand van Ratelband en wil de gezamenlijke villa in Laren hebben. Volgens de positiviteitsgoeroe mag hij zijn twee kleine kinderen maar een keer per twee weken zien en dan ook nog onder toezicht van Jeugdzorg.

Zes weken

Ratelband vertelde aan bekendeburen hoe erg de situatie is: „Ik had al zes weken lang de kinderen niet meer mogen zien. Al die tijd zijn ze ook door Moon van school gehouden, zogenaamd met toestemming van de inspectie. Het was op een woensdagavond dat ik mijn kinderen nog naar bed had gebracht. De volgende ochtend moest ik voor een klus op pad en heeft Moon ze van school afgehaald en zijn ze vanaf dat moment niet meer thuisgekomen.”

Minder dan een dier

Het is volgens Ratelband lastig om positief te blijven onder zo veel ellende: „Ik kan niet onder woorden brengen hoe ziek en verdrietig ik daar van was. Zo zie maar weer dat je als man machteloos bent. Je bent nog minder dan een dier.”

Dolksteek door het hart

Volgens Emile -tsjakka- Ratelband mishandelde hij zijn kinderen nooit: „Ik ben gek op mijn kinderen en daarom was dit als een dolksteek dwars door mijn hart dat Moon mij hiervan beschuldigde. Ik zou mijn eigen bloed nooit met een vinger aanraken. Belachelijk gewoon. Ik was er echt ziek van. De aangiftes zijn niet in behandeling genomen. Onder druk van de politie en het Openbaar Ministerie heeft ze deze moeten intrekken, omdat de aangiftes volgens de politie aan alle kanten rammelden.”
Reageren