Endemol werkt samen met Jonathan Ross

De Britse presentator Jonathan Ross heeft een deal gesloten met Endemol om samen TV-formats te gaan ontwikkelen. Hij heeft hierin al ervaring met zijn eigen bedrijf Hot Sauce.

Jonathan Ross is een Engels televisie- en radiopresentator en filmcriticus. In 2005 werd hij verkozen tot 'machtigste man op de radio' door de Radio Times.

Hotsauce
Ross heeft een eigen productiebedrijf onder de naam Hotsauce. Uitvoerend producent Endemol Engeland Tim Hincks heeft een deal gesloten met de Britse presentator om samen TV-formats te gaan ontwikkelen voor Engeland maar ook voor de internationale markt.

Ross en Endemol zijn inmiddels in Londen druk bezig om nieuwe shows te ontwikkelen. Jonathan laat weten erg blij te zijn met de samenwerking: "Ik ben zeer opgewonden om samen te werken met het grootste en beste productiebedrijf van de wereld," aldus Ross.

Creatief nieuw brein
Endemol's uitvoerend producent Tim Hincks laat weten dat het wederzijds is: "Jonathan is niet alleen Engeland's meest beroemde talkshowhost maar heeft ook geweldige idee├źn voor TV-programma's. We zijn altijd ge├»nteresseerd in nieuwe relaties met talent. Waarom zouden we niet samen werken met iemand die zoveel ervaring en creativiteit heeft als Jonathan om geweldige formats te ontwikkelen?"

Reageren