Enough

Kunt u zich de periode nog herinneren dat Jennifer Lopez (40) in elke bioscoop was te zien, op ieder radiostation werd gedraaid en op elke tijdschriftencover prijkte? Die tijd ligt alweer enkele jaren achter ons, maar de actrice/zangeres, die vanavond is te zien in Enough, werkt er keihard aan om weer terug aan de top te komen. Het zit haar alleen niet zo mee.

Sinds Jennifer is getrouwd met zanger Marc Anthony (bekend van de hit You sang to me) heeft ze zich gestort op het zingen van Spaanstalige nummers en het stichten van een gezin. Van dat laatste hebben we nog wel wat meegekregen: haar tweeling Max en Emme zijn inmiddels twee jaar oud.

Love?
Maar haar Spaanstalige album Como ama una mujer (Zoals een vrouw lief heeft) en het Engelstalige vervolg Brave deden hier weinig. En ook haar filmcarrière stond even stil. Tijdens haar lange bevallingsverlof werkte Jennifer wel aan een nieuw album, maar de release van Love? is tot drie keer uitgesteld.

De officiële lezing is dat ze deze tegelijkertijd wil laten uitkomen met haar nieuwe film The Back-Up Plan (23 april in Amerika; 17 juni in Nederland). Maar de officieuze lezing luidt anders. Sinds Sony haar platencontract heeft geëindigd, omdat ze steeds van muziekstijl wisselt, heeft ze nog geen nieuwe platenmaatschappij gevonden die Love? wil en kan uitbrengen. Wij voorspellen: vóór de zomer is Jennifer terug!

Enough
Mitch (Bill Campbell) lijkt de perfecte echtgenoot, maar al snel blijkt hij een controlefreak te zijn met duistere kanten. Uit doodsangst vlucht Slim (Jennifer Lopez) met haar dochter en is gedwongen haar naam, uiterlijk en identiteit te veranderen.

Maar Mitch blijft hen op de hielen zitten. Dan komt er het moment dat Slim genoeg heeft van de fysieke en mentale strijd en het heft in eigen handen neemt. Ze gaat tot het uiterste om haarzelf en haar dochter te beschermen.

Reageren