Enthousiaste Golden Oldies-bejaarden op weg naar groot concert in Berlijn

23 April 2014 15:38 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ruben Nicolai bracht vorig jaar een succesformatie van bejaarde zangers bij elkaar in het programma Golden Oldies. Na een optreden in een uitverkocht Carré gaan de oudjes nu de grens over.

Samen met presentator Ruben Nicolai vertrekken de dertig 70-plussers maandag 28 april met de boot naar Duitsland, op weg naar het grote eindconcert in Berlijn.

Heavy muziek

Een jaar geleden bracht Ruben Nicolai in het programma Golden Oldies 30 bejaarde Hagenezen samen, die liedjes als We Will Rock You en Seven Nation Army voor hun kiezen kregen. Het was even slikken, maar na een aantal weken oefenen, zongen de oudjes de sterren van de hemel in een uitverkocht Carré.

Berlijn

Het is de bedoeling dat het koor in Berlijn ook de hele zaal plat krijgt, tijdens een groot concert op 11 mei. Er zal een optreden worden gegeven voor Duitse en Nederlandse fans. De hele reis zal Ruben Nicolai de bejaarden begeleiden en oppeppen wanneer dat nodig is. Het hele proces wordt uitgezonden door BNN in het programma Golden Oldies, The Road To Berlin.

Trossen los

Volgens Ruben Nicolai komt het helemaal goed met de groep: “Ik heb gigantisch veel zin om met deze groep sprankelende en markante persoonlijkheden dit waanzinnig spannende en onzekere avontuur aan te gaan. Ik kan niet wachten. Trossen los!”

Golden Oldies, The Road To Berlin wordt uitgezonden vanaf 23 augustus op Nederland 1.

Meer over