Entourage stopt in 2011

De serie Entourage nadert zijn einde. In de zomer van 2011 staat het achtste seizoen gepland. Dat seizoen gaat het laatste worden van de comedyserie.

Dat heeft de Amerikaanse tv-zender HBO bekendgemaakt. De serie is nog steeds een succes, en daarom lijkt het niet onmogelijk dat er in de nabije toekomst zelfs een film van wordt gemaakt.

Jessica Alba
Entourage draait om het leven van Vincent 'Vince' Chase. Chase is een opkomende filmster, en hij en zijn vrienden staan centraal in de serie.

Vince's vrienden zijn ook zijn helpers. Zo is Eric zijn manager, Sal zijn chauffeur en Ariel zijn agent. Vince wordt gevolgd vanaf het moment dat hij op het punt staat door te breken; dat doet hij in de fictieve film Head On, waarin hij met Jessica Alba speelt.

Korter
HBO is op dit moment nog bezig met het uitzenden van het zevende en dus voorlaatste seizoen van Entourage. Op 12 september staat de slotepisode van deze jaargang gepland. Ergens in 2011 begint het achtste, laatste seizoen.

Dat seizoen wordt een stukje korter dan we gewend zijn. Behalve het eerste telde elk seizoen minstens 10 afleveringen, terwijl het achtste seizoen waarschijnlijk maar 6 episodes krijgt. Wanneer seizoen acht precies begint is nog niet bekend.

Reageren