EO waarschuwt producenten Passie In de Polder

4 december 2012 13:29 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Evangelische Omroep is niet gediend van al die vunzigheid op tv en wil, als het zo door gaat, niet meer met het bedrijf achter de pornoshow samenwerken.

Skyhigh TV kreeg een standje van de EO, omdat het dochterbedrijf No Pictures Please dit jaar de omstreden realityshow Passie In de Polder uitbracht. De omroep gaat niet meer met de producent in zee als er een tweede seizoen komt.

Skyhigh TV

Het productiebedrijf Skyhigh TV is nota bene opgericht door oud-medewerkers van de EO zelf. De omroepdirecteur was dan ook onaangenaam verrast: “als ik de mensen van Skyhigh ken, zijn zij ook niet blij met een dergelijk programma in hun bedrijf." Het opstootje komt na een jarenlange, succesvolle samenwerking. EO-programma’s als Het Familiediner en Knevel & Van den Brink komen uit de stal van het productiehuis.

No Pictures PleaseĀ 

Passie In de Polder komt niet direct van de hand van Skyhigh, maar wordt geproduceerd door No Pictures Please. Eerder dit jaar kocht Skyhigh TV aandelen in het kleinere bedrijf, waarvan presentator Ewout Genemans de oprichter is.

Meer over