Er is hoop voor Lipstick jungle

Echt hoge kijkcijfers scoort de serie over drie New Yorkse carrièrevrouwen in Amerika nog steeds niet, maar de dvd's van het eerste seizoen vliegen de winkel uit. En daarom mag Lipstick jungle waarschijnlijk nog een tijdje doorgaan.

Ook Brooke Shields, die in Lipstick jungle de impulsieve Wendy Healy speelt, kan weer even ademhalen. "Niets is zeker, maar ik ga iedere dag gewoon naar mijn werk en we zijn nog steeds iedere week op tv te zien. Wij gaan hier voorlopig dus gewoon door", aldus de actrice.

Adverteerders
Brooke vindt de massale reactie van de fans (NBC werd - na het bericht dat Lipstick jungle misschien zou stoppen - overspoeld door woedende reacties) hartverwarmend. "De verkoop van dvd's loopt ook heel goed, maar de kijkcijfers op televisie vallen tegen. Ik kan me dus ook wel voorstellen dat adverteerders daar niet blij mee zijn."

Toekomst
De afleveringen die tot nu toe zijn opgenomen worden nog allemaal uitgezonden, maar Brooke durft niet te voorspellen wat er daarna met de serie gebeurt. "In januari zijn er nog twee afleveringen te zien, maar daarna... Tja, de resultaten van die uitzenddagen zijn natuurlijk cruciaal. Maar er is hoop!"

Reageren