Eric Bouwman wil mannelijker zijn

Eric Bouwman zou graag een stuk stoerder en mysterieuzer overkomen dan hij in werkelijkheid is. Helaas blijkt meestal het tegenovergestelde het geval te zijn.

Dat vertelt de presentator en ex-soapie (hij speelde Tonnie in ONM) in een groot interview met de Viva van deze week. Flirten met de andere sekse is niet zijn sterkste kant. "Vaak kom ik knullig en verlegen over."

Trillende stem
Eric: "Als ik indruk wil maken op een vrouw probeer ik oogcontact te maken en op een of andere manier een gesprek te beginnen. Maar het is niet mijn sterkste kant, mijn stem gaat ervan trillen."

Idols
Het is alweer een tijdje geleden, maar Eric werd ooit beroemd dankzij Idols (het tweede seizoen dat Boris won). Toen had hij over vrouwelijke aandacht zeker niet te klagen. Maar inmiddels heeft hij wel geleerd om te gaan met zijn roem. Zo beweert hij hondstrouw te zijn in een relatie.

Maatje
"Ik kan een andere vrouw leuk vinden, maar ik zal daar niks mee doen", legt Eric uit. "In mijn huidige relatie kan ik me niet voorstellen dat ik ontrouw zou zijn. Vroeger hechtte ik daar minder waarde aan, maar nu heb ik een maatje dat ik niet wil kwetsen."

Reageren