Erik de Zwart en Kathleen in jury My Name Is...

Radiomaker Erik de Zwart en ex-K3-zangeres Kathleen Aerts gaan musicalproducent Albert Verlinde bijstaan in de jury van de nieuwe talentenjacht My Name Is...

My Name Is... is het vervolg op My Name Is Michael, de talentenshow rondom de vorig jaar overleden Michael Jackson. Kinderen en volwassenen kruipen in de huid van hun favoriete artiest.

Succes
Erik de Zwart zal voor het eerst plaatsnemen in de jury van een grote RTL 4-show. "Ik vind het ontzettend leuk om voor RTL 4 op zoek te gaan naar nieuw talent", laat hij weten.

Hij gaat verder: "Iedereen heeft wel een idool en wat is nu mooier dan hem of haar ook echt één keer te zijn? Als je daarmee kan laten zien én horen dat je zelf eigenlijk ook een artiest bent, is de weg naar succes voor jou open."

Solo
Aerts jureerde al eerder in onder andere de Vlaamse editie van het Junior Songfestival. In juni 2009 stopte zij met haar optredens als deel van de meidengroep K3 en zette ze haar zinnen op een solocarrière.

My Name Is is vanaf 28 augustus elke zaterdagavond anderhalf uur lang te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Nicolette van Dam en haar Vlaamse collega Francesca Vanthielen.

Reageren