Ernst-Paul Hasselbach verongelukt

Ernst-Paul Hasselbach, die we allemaal kennen van realityprogramma's als Expeditie Robinson en Peking Express, is zaterdagochtend in Noorwegen bij een auto-ongeluk om het leven gekomen.

De RTL- presentator was daar voor opnames voor een nieuw seizoen 71 graden noord, waaraan deze keer onder andere John de Wolf, Fajah Lourens, Joep Sertons en Rebecca Loos meedoen.

Water
Eerder vandaag raakte Ernst-Paul met zijn auto in het water en overleefde het ongeval niet. Ook een Belgische productieassistente, Leentje Custers, kwam bij het ongeluk om het leven. Ernst-Paul is 42 jaar geworden. Hij laat een vriendin en drie kinderen achter.

Productieteam
Het productieteam van 71 graden noord is inmiddels in Oslo opgevangen door twee Noorse psychologen. Twee directeuren van het productiebedrijf zijn ook direct afgereisd naar Noorwegen. RTL heeft laten weten per direct met de opnames te zullen stoppen.

Foto's
De Noorse nieuwssite 'Bil i elven' bracht het schokkende nieuws als eerste naar buiten. Op de site staan ook een foto en video waar te zien is hoe de auto van Ernst-Paul uit het water wordt gesleept.

Meer over:

Reageren