Estelle Gullit vertelt alles bij Shownieuws

27 augustus 2012 11:26 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Estelle Gullit houdt het tegenwoordig met Badr Hari en dat is vooralsnog geen onverdeeld succes. In Shownieuws vertelt ze waarom ze toch bij de kickboxer met de losse handjes blijft.  

De afgelopen maanden waren Estelle Gullit en haar nieuwe liefde Badr Hari niet uit het nieuws te branden. Eerst werd bekend dat Estelle van haar man Ruud Gullit afging en vervolgens dat ze het met Hari hield. Vlak daarna werd Hari opgepakt voor de ernstige mishandeling van zakenman Koen Evers. Inmiddels wordt hij beschuldigd van zes mishandelingen en zit hij al geruime tijd in de gevangenis. 

Shownieuws

Het was de vraag wat Estelle zou gaan doen na alle ophef. Ze zou nu toch wel het licht zien en weggaan bij die agressieve mepper? Nee, hoor, Estelle liet recentelijk weten dat het hier om echte liefde gaat en dat ze op Hari zal wachten. In Shownieuws vertelt ze waarom. Estelle vindt het heel vervelend voor het slachtoffer, maar de liefde overwint voorlopig. Ze doet ook een boekje open over de vreemdgangpraktijken van Ruud Gullit en de moeizame relatie met haar vader Henny, die vindt dat ze de naam Cruijff niet meer waard is. 

Het interview met Estelle is maandagavond te zien in de vroege en late edite van SBS Shownieuws om 19.20 uur en om 22.55 uur. 

RTL Boulevard

Estelle komt ook aan bod in de uitzending van RTL Boulevard van maandag. Het programma is in bezit gekomen van de verklaringen die Estelle heeft afgelegd bij de politie over de mishandeling van Koen Evers bij Sensation. Uit de papieren blijkt ook dat de politie huizoeking heeft gedaan bij Estelle naar aanleiding van het hele gedoe. 

RTL Boulevard begint om 18.35 op RTL 4.

Meer over