Eva en Bram zijn stel (Update)

NOS Journaallezeres Eva Jinek (31), binnenkort één van de presentatoren van het nieuwe Nieuwsuur, blijkt al een half jaar een relatie te hebben met advocaat en RTL Boulevard-deskundige Bram Moszkowicz (49). (Update)

  • Update 18-05: Eva niet naar Nieuwsuur door relatie?

Updates onderaan artikel.

---

Origineel bericht 17-05-2010:
Eva en Bram zijn stel


De twee zouden elkaar een half jaar geleden al hebben leren kennen tijdens een interview voor het blad Linda., zo vertelde Albert Verlinde maandagavond in RTL Boulevard.

Ze kregen een relatie, maar hielden die tot nu toe stil. Nu werden ze echter samen gezien in Parijs, waarna het nieuws als een lopend vuurtje rond ging.

Tv-stel
Beide BN-ers zijn met recht een tv-stel te noemen. Jinek kwam voor het eerst groot in het nieuws door haar stormachtige carrière bij de NOS, waar ze het in korte tijd tot een van de gezichten van het nieuws maakte. Zo kwam ze ook in het nieuws met het inmiddels befaamde "Boobies"-incident.

Moskowicz op zijn beurt is al jarenlang bekend als advocaat, en kreeg in die hoedanigheid ook regelmatig een plek in RTL Boulevard. Bovendien had hij zijn eigen programma, De Nieuwe Moscowicz, waar hij zijn vorige liefde leerde kennen. Voor haar verliet hij in 2009 zijn vrouw, met wie hij twee kinderen heeft.

Hoe lang Bram en Eva het vol gaan houden, is niet duidelijk: ”Over prille liefdes doe ik geen uitspraken in de media”, aldus Moscowicz tegen Boulevard.

---

Update 18-05-2010:
Eva niet naar Nieuwsuur door relatie?


Carel Kuyl, toekomstig hoofdredacteur van actualiteitenprogramma Nieuwsuur, sluit dinsdag in de De Telegraaf niet uit dat de overstap van Eva Jinek van het Journaal naar Nieuwsuur een probleem kan worden.

Jineks romance met advocaat Bram Moszkowicz kan lastig blijken in conflictsituaties, als Nieuwsuur aandacht besteedt aan zaken waarbij Moskowicz als advocaat betrokken is.

Kuyl sloot niks uit, maar liet ook niet het achterste van zijn tong zien: "Ik ga nu voor mezelf vaststellen of dit een probleem is. Daar heb ik het dan met de betrokkenen over."

Reageren