Eva Jinek en Freek Vonk laten WNL op Zondag links liggen

26 mei 2013 12:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Freek Vonk en zijn vriendin Eva Jinek willen niet weten hoe de nieuwe presentatoren van NWL op Zondag het ervan afbrengen. Via Twitter liet Freek weten dat ze niet hebben gekeken

“Heeeeeeeeeerlijk, wij draaien ons nog even lekker om! :-))))))”, twitterde Freek Vonk vanmorgen. Het stelletje heeft dus niet gekeken naar de nieuwe presentatoren van WNL op Zondag.

Eva Jinek presenteerde altijd Eva Jinek op Zondag maar werd van de week ineens per direct op non-actief gezet. WNL vond dat het tijd was dat de nieuwe presentatoren het over zouden nemen. "Ik heb mijn contract er nog niet bij gehaald, maar ik ga er zeker naar kijken" reageerde Eva Jinek verontwaardigd. Maar Jinek daar aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk op terug: "Ik heb een hoop pit en vechtlust, maar als iemand zegt 'je bent niet meer welkom' dan moet je ook niet doorduwen."

Ook Bert van der Veer is er klaar mee

Een paar dagen later gaf ook Bert van der Veer – regisseur van Eva Jinek op Zondag- aan dat hij niet verder wil met het programma. Van der Veer is niet boos, maar hij wil niet met haar opvolgers werken. “Ik deed het programma vanwege de samenwerking met Eva. Ook voor mij kwam Huisjes‘ besluit als een verrassing. De kijker krijgt niet eens de kans afscheid van haar te nemen“, zo vertelde hij in het AD.

Meer over