Eva Jinek en Ruben Nicolai opvolgers Pauw & Witteman?

De lezers van de Telegraaf vinden Eva Jinek en Ruben Nicolai het best geschikt als opvolgers van Jeroen Pauw en Paul Witteman.

De krant hield een poll onder de lezers en Jinek en Nicolai kwamen daar verreweg als populairste vervangers uit met 22%. Ruben Nicolai is een beetje rare keuze voor een serieuze talkshow, maar wie weet heeft de BNN-presentator onvermoede kanten.

Joost en Bram

Het lijkt de Telegraaf-lezers ook best leuk wanneer Matthijs van Nieuwkerk op de late avond aan tafel komt zitten bij Jeroen Pauw. Andere, bijzondere combinaties die uit de poll naar voren komen, zijn Mariëlle Tweebeeke met Joost Eeerdmans en Bram Moszkowicz met Maarten van Rossem.

Eva Jinek

De opvolging van Pauw en Witteman werd een issue nadat Paul Witteman zijn vertrek aankondigde. Sindsdien staan de omroepen en presentatoren te dringen om zijn felbegeerde plek als talkshowhost over te nemen. Vooral de naam van Eva Jinek wordt in dit verband veel genoemd, maar Jeroen Pauw liet al weten dat hij het liever alleen doet.

Voorlopig staan de zaken er als volgt voor: Jeroen Pauw blijft na het vertrek van Paul Witteman in ieder geval tot januari 2015 solo presenteren, daarna ligt alles open.

 

Meer over:

Reageren