Eva Jinek vervangen door presentatieduo in WNL op Zondag

23 mei 2013 14:07 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De presentatrice is tot haar eigen verbazing per direct op non-actief gezet. Ze mag de laatste 5 afleveringen van WNL op Zondag niet presenteren.

Jeroen Pauw coacht Eva bij haar talkshow en twittert het volgende: “BREKEND! Hoor dat Eva Jinek per direct tot haar verbijstering van Zondag programma is gehaald. Mag laatste 5 uitzendingen niet meer maken!”

Presentatieduo bij WNL op Zondag

Vanaf aanstaande zondag neemt een duo de presentatie van WNL op Zondag op zich. Janneke Willemse wordt een vast gezicht en wordt bijgestaan door Charles Groenhuijsen óf Paul Jansen. Groenhuijsen en Jansen nemen om de beurt een uitzending voor hun rekening.

"Na het aangekondigde vertrek van Eva naar de KRO heeft WNL gezocht naar een invulling met zeer ervaren journalisten. Voor de omroep is de zondagshow een cruciaal profiel-programma, waarop we de beste mensen willen inzetten", laat WNL hoofdredacteur Bert Huisjes weten in de Telegraaf.

WNL bedankt Jinek

Ook is de omroep Eva Jinek ontzettend dankbaar. “Eva heeft ons zondagprogramma op fantastische wijze gepresenteerd. Ze heeft de omroep helpen opbouwen in de eerste jaren. Wij wensen haar veel succes en geluk en kijken uit naar haar dagelijkse talkshow bij de KRO."

Meer over