Eva Jinek verwelkomt manlief Bram Moszkowicz

9 juni 2012 17:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Eva Jinek sluit het eerste seizoen van haar praatprogramma Eva Jinek Op Zondag af met demissionair premier Mark Rutte én haar vriend, topadvocaat Bram Moszkowicz.

Bram en Eva zitten niet samen in de studio, Moszkowicz verschijnt in een eerder opgenomen reportage over zijn ochtendrituelen. Eva vertelt tegen Het Parool dat ze haar vriend niet zelf heeft uitgenodigd. "Dat heeft de redactie gedaan, gewoon als geintje aan het eind van het seizoen, maar ik vond het wel geestig." 

Mark Rutte
Eva heeft zondag slechts één gast: demissionair premier Mark Rutte neemt plaats op haar paarse bank om het hele uur te praten over de stand van zaken. Daarbij verklaart Eva altijd kritisch te zijn in wat ze vraagt. "Ik vraag me bij elke vraag af hoe ik het zou vinden als iemand dat aan mij zou vragen. Het mag wel kritisch zijn, maar er is een grens tussen wansmaak en fair play. Dus geen vragen waarom hij niet getrouwd is...Ik ben geen roddelrubriek."

Zomerstop
Eva Jinek Op Zondag last na de aflevering met Rutte en Moszkowicz een korte zomerstop in. Zondag 19 augustus, in het midden van de verkiezingsstrijd, keert Eva terug met het tweede seizoen van haar succesvolle zondagochtendshow.

"De publieke omroep heeft me gevraagd langer door te gaan en eerder te beginnen. Ik ben er ook heel blij mee. Maar ik verheug me op een rustige zomer. Het was een mooi, maar zwaar jaar." aldus Eva.

 

Meer over