Evelyn Struik nieuwe presentatrice TV Makelaar

30 September 2013 13:54 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Het RTL-programma TV Makelaar wordt volledig vernieuwd. Het programma krijgt een nieuwe naam én een nieuwe presentatrice.

TV Makelaar is al sinds 2001 te zien op de Nederlandse televisie. Sindsdien heeft het programma vele veranderingen ondergaan. Zo stond eerst alleen de zoektocht naar een nieuw huis centraal, later werden er ook huizen verkocht.

Daarnaast heeft TV Makelaar al een aantal presentatoren en presentatrices versleten. Sylvana Simons was het eerste gezicht van het programma, maar ook Marilou Le Grand, Sybrand Niessen en Tim Immers praatten het programma ooit aan elkaar.

Evelyn Struik

Sinds 2011 presenteerden Lieke van Lexmond en Froukje de Both samen het programma. Zij worden komend seizoen vervangen door Evelyn Struik.

Dit bevestigt RTL aan Televizier: "TV Makelaar heeft altijd doorgewisseld qua presentatie. Nu de opzet van het programma behoorlijk is veranderd, past daar een nieuw gezicht bij. En Evelyn Struik heeft het eerder zeer goed gedaan met HouseVision."

Sinds 2008 presenteert Evelyn verschillende programma's bij RTL4. Naast HouseVision was ze ook te zien in Ik Kom Bij Je Eten en Nederland Vertrekt. 

TV Makelaar Mission Impossible

De opzet van TV Makelaar wordt dus ook drastisch veranderd: het programma gaat voortaan door het leven als TV Makelaar Mission Impossible. Dit moet het nieuwe primetime woonprogramma van RTL4 worden.

Totaal onverkoopbare huizen worden opgeknapt: "Ken jij iemand die een huis te koop heeft staan met een country- en westernuitstraling? Geef dan diegene of jezelf op! Wij zullen proberen door de inrichting te veranderen het huis beter verkoopbaar te maken", staat op de website te lezen.

Meer over