Ewout Genemans maakt maagdenprogramma

Eind vorig jaar liet RTL weten op zoek te zijn naar maagden. Nu is duidelijk wat de zender met die maagden van plan is. Ze komen in het programma 'Ik Heb Het Nog Nooit Gedaan' van Ewout Genemans. 

RTL vroeg om maagden en die heeft het gekregen. Programmamaker Ewout Genemans volgt in Ik Heb het Nog Nooit Gedaan tien mensen tussen de 20 en 48 jaar oud die nog steeds maagd zijn. Inmiddels zijn ze wel toe aan een stevig (of iets minder stevig) potje seks en Ewout volgt ze op hun pad in die richting.

Ware Jacob

Een van de kandidaten is de 20-jarige Avithal, een blond meisje dat niet te klagen heeft over aandacht. Maar zij wacht liever op de ware Jacob om de eerste keer mee te beleven. Het stel Boy en Madelinde heeft een andere reden. De twee zijn al jaren samen, maar heeft ‘het’ vanwege hun geloof nog nooit gedaan. Ze kunnen niet van elkaar afblijven en willen ontzettend graag seks hebben, maar dan moeten ze eerst trouwen.

Joost schaamt zich

De 33-jarige succesvolle carrièreman man Joost is ook nog maagd. Hij heeft een mooi huis en een mooie auto, maar aan het versieren van een mooie vrouw is hij tot op heden niet toegekomen. Zelfs zijn vrienden wisten tot nu toe niet dat hij nog maagd is, omdat hij zich daarvoor schaamt.

RTL vs RKK

Het programma-idee is niet in goede aarde gevallen bij de RKK. De Katholieke omroep is bang dat Ewout en RTL de maagden belachelijk zullen maken. Maar Ewout heeft vast genoeg ervaring als programmamaker om dat niet te doen. De blonde krullebol maakte eerder de programma's Fans en Passie in de Polder, over amateur-pornofilmers. 

'De Maagdenshow' wordt vanaf 6 mei om 21.30 uitgezonden op RTL 5.

 

Meer over:

Reageren