Expeditie Robinson niet zonder problemen

De opnames van het RTL-survivalprogramma Expeditie Robinson zijn dit jaar niet zonder problemen verlopen. Dat bleek woensdagavond bij RTL Boulevard.

Expeditie Robinson werd dit jaar opgenomen met BN'ers, maar die kregen niet de gemakkelijkste opnameperiode uit de geschiedenis van het programma voor hun kiezen.

Tegenslagen
Zo werd in eerste instantie de locatie van de opnames al veranderd. Vanwege een uitbraak van de uiterst gevaarlijke knokkelkoorst moest het hele opnamecircus uitwijken naar Maleisië.

In het aldaar enigszins geïmproviseerde opnamegebied kregen de BN'ers en BV'er (Bekende Vlamingen) vervolgens te maken met flink noodweer en fikse ruzies onder de deelnemers. Maar ook voor de opnamecrew bleek het niet gemakkelijk om een club tv-persoonlijkheden 'spontaan' in beeld te krijgen. Zo bleken bepaalde deelnemers hun dialogen te 'bewaren' tot de camera's op hen gericht waren, en ze daarna pas op te dreunen.

Kopje koffie
Expeditie Robinson-presentator Eddy Zoey bleef er gelaten onder, zo bleek bij Boulevard: "Ik ken sommige deelnemers persoonlijk, dus het was moeilijk om afstand te houden".

Maar, gelukkig voor Eddy: door de verplaatsing van de opnamelocatie verbleef hij in Maleisië in een relatief toeristisch oord. Daar kon hij van tijd tot tijd bij Starbucks een bak koffie halen en bijpraten met andere Nederlanders terwijl de deelnemers aan het programma op een meer afgelegen deel van het land ondertussen ploeterden.

Overigens was het ook voor Eddy niet alleen maar pret: hij kreeg een ongeluk met een scooter. Lees daarover hier meer.

Reageren