Extra lange eerste Spaanse droom

Fans van De Italiaanse droom weten nog wel waar deze nieuwe variant van het realityprogramma om draait. De deelnemende koppels zetten alles op alles om hun droom waar te maken: het runnen van een succesvol bed & breakfast.

In de eerste aflevering van De Spaanse droom, die een uur langer duurt dan normaal, worden de kandidaten voorgesteld. Je ziet welke negen koppels bereid zijn hun hele leven in Nederland achter zich te laten om af te reizen naar het pittoreske Arcos de la Frontera in Andalusië.

Bed & Breakfast
Drie stellen zullen we amper leren kennen, want na een gezellig kennismakingsweekend zullen slechts zes duo's te horen krijgen dat ze ook daadwerkelijk om het Bed & Breakfast mogen gaan strijden. De overige drie koppels kunnen linea recta weer naar huis.

Art Rooijakkers
De Spaanse droom wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers, die voor Net 5 eerder onder meer Peking Express en Return to sender maakte. Hij kent Andalusië op zijn duimpje: "Arcos ligt iets minder dan een uurtje rijden van Sevilla waar ik een jaar heb gewoond. Ik was dan ook meteen enthousiast toen duidelijk werd dat we hier gingen opnemen."

De eerste (dus extra lange) aflevering van De Spaanse droom is woensdag 26 augustus te zien om 20.30 uur op Net 5.

Reageren