Extra lange laatste X De Leeuw

Paul de Leeuw zal vanaf volgende week voorlopig niet meer op zaterdagavond op televisie te zien zijn. Met een extra lange laatste uitzending van X De Leeuw komt er een einde aan een reeks programma's waarmee hij menig Nederlander op de zaterdag vermaakte.

In de uitzending wordt teruggeblikt op het afgelopen seizoen.

Zo zijn er hoogtepunten te zien van vijf jaar Adje, wordt het geheim van het spel D'r Op Of D'r Onder onthuld en komen we erachter in welke eeuw Thea Roos is uitgekomen bij het uitzoeken van de stamboom van De Leeuw.

Bier, bitterballen en bananasplit
De Leeuw wordt vereeuwigd op canvas. IJs, slagroom, bier, bitterballen en bananasplit te over. De jongens van de Kameleon komen langs, er zijn brandweervrouwen, een diabolokunstenaar en natuurlijk is ook Cor Bakker weer van de partij.

Plien en Bianca
Louis van Amstel, de Nederlandse danser uit de Amerikaanse Dancing With The Stars, komt met een grootse flashmob-verrassing. Ook Plien en Bianca moeten eraan geloven: na vijf jaar wensen vervullen ontving De Leeuw eindelijk een wens over het cabaretduo.

Na de bijna twee uur durende show is het even klaar wat betreft De Leeuw op de zaterdagavond. Na de zomerstop komt de presentator terug met een dagelijkse late night-show.

Reageren