Extra lange uitzending van Studio Sport

Wie wordt tweede in de Eredivisie en gaat door naar de voorrondes Champions League? En wie degradeert naar de Jupiler League? Tom Egbers vertelt het in een extra lange Studio Sport.

De kampioensschaal staat  al bij Ajax in de prijzenkast te pronken, maar de strijd om de tweede plaats (goed voor een plek in de derde voorronde van de Champions League) is nog niet gestreden.

Welke teams doorgaan naar de kwalificatiewedstrijden of de play-offs voor de Europa League, zal ook nog niet helemaal zeker zijn. En welke club degradeert rechtstreeks naar de Eerste Divisie, de Jupiler League?

Laatste speelronde
De laatste speelronde van de Eredivisie begint vanmiddag op alle velden om half drie. Op het programma staan onder meer SC Heerenveen - Feyenoord, Roda JC - Utrecht en AZ - Groningen. Er kan nog van alles gebeuren.

Studio Sport extra lang
Reden genoeg om goed te gaan zitten voor deze extra lange aflevering van Studio Sport. Tom Egbers (foto) presenteert de tweedelige uitzending (19.00 en 20.20 uur). Hij hoopt stiekem dat bekerwinnaar PSV tweede wordt, zodat zijn kluppie Heracles zich als verliezend bekerfinalist plaatst voor de Europa League.

Studio sport Eredivisie sport 19.00/20.25 l ned. 1

Reageren