Fajah en Romana hebben alweer ruzie in Vier Handen Op Eén Buik

16 april 2013 14:50 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De BNN-serie Vier handen op één buik heeft veel opzien gebaard. De bekende moeders en zwangere tienermeisjes die tot elkaar waren veroordeeld, maakten zo veel ruzie dat het wel doorgestoken kaart leek.

Fajah Lourens en Romana (foto) spanden de kroon. De actrice werd het na een pittige woordenwisseling zo zat dat ze kwaad wegliep. Presentatrice Nicolette Kluijver nam de begeleiding vsn Romana over. Birgit Schuurman, Nikkie Plessen en Tanja Jess zijn met hun inmiddels bevallen meiden van de partij op de reünie van Vier Handen op Eén Buik. BNN brengt er vanavond verslag van uit.

Ruzie

Fajah en Romana lieten zich niet kennen en kwamen ook. Dat ze elkaar opnieuw in de haren vlogen, zal u niet verrassen. Fajah vertelde vandaag op 3FM dat ze presentatrice Nicolette Kluijver ook het een en ander kwalijk neemt. Tijdens de terugkomdag liet Nicolette de video met de ruzie zien. Meteen daarna vroeg ze aan Fajah: „Vind je nou niet dat je te ver bent gegaan hierin?’ Nicolette trok meteen partij. Toen zei ze ook nog: ‘Ik heb Romana op een heel andere manier leren kennen. Een heel lieve manier. Ik zei het niet, maar ik dacht: zo slim is ze wel, om na de ruzie heel lief te gaan doen. Toen zei Romana nog: ‘Dank je wel, Nicolette.’”

Geen antwoord

Vervolgens weigerden de andere tienermoeders antwoord te geven op de vragen van Fajah. De actrice/dj denkt dat Romana de rest van de meiden heeft opgestookt tegen haar. 

Kijk hieronder voor de ruzie!

Meer over