Fajah Lourens heeft weer ruzie met tienermoeder Ramona

Tijdens de opnames van een thema-avond voor Nederland 3 ging het weer mis tussen Ramona en Fajah Lourens. "Het was heel heftig", zegt presentatrice Nicolette Kluijver.

Na de ruzie in het programma Vier Handen op Één Buik ging het tijdens de opnames de Thema-avond, waarin de tienermoeders samen met de bekende moeders terugblikken op de serie, weer mis. Nicolette Kluijver doet haar verhaal in de Sp!ts: "Ik schrok heel erg, want in de eerste minuut was er alweer zo'n explosie. Toen moesten we nog een uitzending van 55 minuten vullen. Holy shit, dacht ik, waar gaat dit heen?"

Uitzending Vier Handen Op Één Buik

In de reguliere uitzending van Vier Handen op Één Buik ging het mis toen Fajah Lourens de Purmerendse tienermoeder hielp. Een ruzie zorgde ervoor dat de twee elkaar niet meer spraken en Fajah verliet zelfs vroegtijdig het programma. “We hebben een pittige ruzie gehad. Ze begon mij op een gegeven moment zelfs uit te schelden. Toen heb ik mijn stem verheven en wilde ze mij nooit meer zien. Ik laat me niet uitschelden door een meisje voor wie ik mijn best doe”, vertelde Fajah Lourens al eerder aan Televizier.

Kijk onderaan de pagina voor een filmpje van de ruzie!

Reageren