Familie Bouwhuis verhuist naar Meerdijk

24 augustus 2010 12:02 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De langstlopende soap van Nederland verwelkomt komend tv-seizoen een geheel nieuwe familie in thuisbasis Meerdijk. De familie Bouwhuis doet zijn intrede in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De nieuwste aanvulling van GTST is voor een groot deel niet onbekend. De rollen worden ingevuld door Joep Sertons (vader / huisarts Anton Bouwhuis), Cynthia Abma (moeder Bianca Bouwhuis), Raynor Arkenbout (zoon Edwin Bouwhuis) en Guido Spek (zoon Sjoerd Bouwhuis).

Het gezin komt in Meerdijk wonen nadat het vorige doktersgezin, Huygens, uit de serie geschreven werd. De soap had meer behoefte aan een gezin met jongere kinderen, terwijl de verhaallijnen van de familie Huygens er juist naartoe gingen dat de kids uit huis zouden gaan. Nu mag de familie Bouwhuis het dus nog eens proberen.

GTST Bouwhuis

Joep Sertons is bekend met de soapwereld. In 1995 speelde hij al eens in ONM. Tegenwoordig is hij vooral bekend van zijn rol in Voetbalvrouwen. Cynthia heeft in 1991 ooit eerder een rol gespeeld in GTST, als de vriendin van John Alberts.

Meer over