Familie met zesling ontroert Oprah

Schattig en ontroerend is de foto van Rozonno en Mia McGhee en hun zesling zeker. Zodra de foto op Facebook stonden werden ze dan ook een nieuwe internetsensatie. Op de pagina wordt opgeroepen om de familie te helpen. Reden voor Oprah Winfrey om het stel uit te nodigen in haar show en ze een financiële steun te geven. Dat is immers wat de talkshowdiva het beste kan.

Zo ontvingen de jonge ouders gisteren in de uitzending een tegoedbon van $250.000 die ze kunnen uitgeven bij Walmart. Daarnaast kregen ze ook een huwelijksreis cadeau naar Las Vegas en tickets voor de show van Celine Dion in diezelfde stad.

Dolgelukkig
In tegenstelling tot Octomom Nadya Suleman kregen Rozonno en Mia niet zoveel (financiële) hulp en media-aandacht na de geboorte van hun zes kindjes, Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah and Isaac. En ook een zesling vraagt natuurlijk veel tijd, aandacht, verzorging en geld. Oprah raakte ontroert door het gebeuren en kwam in actie. Het stel was dan ook dolgelukkig en barstte in tranen uit toen ze overladen werd met de cadeaus van de talkshowdiva.

Reageren