Famke Janssen weer in Nip/Tuck

Famke Janssen speelde een paar seizoenen geleden een memorabele rol in Nip/Tuck. De actrice was in eerdere seizoenen van de serie te zien als de doortrapte transseksuele Ava Moore, maar goed nieuws: we zine Ava terug in het laatste seizoen!

Dat bevestigde Ryan Murphy, het brein achter Nip/Tuck in een bericht op het officiƫle forum van de serie. "Ben net klaar met het script voor de laatste aflevering - de honderdste aflevering."

Onthulling
"Het einde... Heel raar, maar ik dacht dat het wel leuk zou zijn om iets leuks te onthullen op dit forum, omdat jullie (de fans, red.) jaren trouw zijn gebleven aan de serie", schrijft hij verder. "Ava Moore keert terug voor de allerlaatste twee afleveringen!"

Parijs
We zagen in Nip/tuck Ava voor het laatst toen ze op een vliegtuig stapte naar Parijs. Dat was in het tweede seizoen; Famke speelt weer mee in het laatste (zevende) seizoen. Wat de reden is van haar terugkeer naar Los Angeles is overigens nog niet bekend. Dat is ook niet zo gek, want het zesde seizoen moet ook nog worden uitgezonden in Amerika.

Reageren