Farah Fawcett (62) overleden

Farah Fawcett, die wereldberoemd werd dankzij haar rol in Charlie's angels, is vandaag overleden. Het ging al een paar dagen erg slecht met de aan kanker lijdende actrice, maar haar dood kwam voor veel Amerikaanse fans toch best onverwacht.

Farrah leed aan darmkanker en wist al lange tijd dat ze ongeneeslijk ziek was. De slopende ziekte werd drie jaar geleden voor het eerst bij de Charlie's angels-actrice geconstateerd. Al snel bleek dat de kanker uitgezaaid was en niet meer kon worden genezen. Vanochtend werd bekend dat nog maar een paar dagen te leven had.

Farrahs verhaal
Eerder dit jaar ontroerde Farrah de hele wereld in de documentaire Farrahs story, waarin de actrice en haar naasten, onder wie partner Ryan O'Neal en Charlie's angels-collega en vriendin Kate Jackson, werden gevolgd in haar strijd tegen de kanker.

Afscheid
Een paar dagen geleden werd Farrah opnieuw opgenomen in een ziekenhuis in Californië. Haar familie en vrienden hebben uitgebreid afscheid van haar kunnen nemen. Ook Ryan O'Neal, haar grote liefde, is de afgelopen dagen niet van haar zijde geweken.

Jawoord
Eerder deze week werd bekend dat Farrah en Ryan na al die jaren alsnog zouden gaan trouwen. Daar is het helaas niet meer van gekomen, omdat de actrice op het laatst te snel achteruit ging. Farrah Fawcett is 62 jaar geworden.

Reageren