Farrah Fawcett begraven

Farrah Fawcett, de 62-jarige actrice die in de jaren '70 wereldberoemd werd dankzij haar rol in Charlie's angels en afgelopen donderdag overleed, is woensdag begraven in Los Angeles. Farrah leed aan darmkanker.

Farrah stierf op dezelfde dag als Michael Jackson aan de gevolgen van darmkanker, maar haar overlijden raakte qua media-aandacht wat ondergesneeuwd door de dood van de 'King of Pop'.

Begrafenis
De 62-jarige actrice werd in besloten kring begraven. Bij de begrafenis waren onder meer Charlie's angels-collega Kate Jackson en Alana Stewart (de ex-vrouw van zanger Rod Stewart) aanwezig.

Gevangenis
Ook Redmond O'Neal, Farrahs 24-jarige zoon, woonde de herdenkingsdienst bij. Hij mocht de gevangenis, waar hij wegens drugsbezit een straf uitzit, tijdelijk verlaten om zijn moeder de laatste eer te kunnen bewijzen.

Niet getrouwd
Ryan O'Neal, Redmonds vader en jarenlange levenspartner van Farrah, heeft de actrice altijd volop gesteund in haar strijd tegen de kanker. Hij kondigde kort voor Farrahs dood aan alsnog met haar te willen trouwen, maar daar kreeg het paar helaas de kans niet meer voor.

Reageren