Fatima vs. Chantal

Chantal Janzen besloot in overleg met Paul de Leeuw de grap: 'wat kan ze hockeyen hé die meid' te maken. Volgens Fatima, afgelopen dinsdag te gast in DWDD, werd dit gewoon van de autocue afgelezen. Maar wie heeft er nou gelijk?

Chantal nam woensdagavond zelf contact op met RTL boulevard, zodat ze haar kant van het verhaal kon vertellen. Zij verklaarde dat de grap niet op de autocue stond, maar dat de grap in overleg met Paul van tevoren was bedacht. "Als ik het van de autocue had afgelezen, had iedereen het kunnen zien." Volgens Fatima steekt dat anders in elkaar.

Fatima bij DWDD
Fatima vertelde dat de grap vooraf bedacht was en vond dat erg jammer. "Zeker omdat de opmerking gewoon op de autocue stond. Chantal Janzen las het gewoon voor."

Paul bij Giel
Ook Paul liet van zich horen. Dat deed hij donderdagochtend toen hij te gast was bij de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Paul zei tegen Giel dat hij bij het productieproces van de Televizier-Ring betrokken was.

Heel vals
Paul: "Chantal was behoorlijk nerveus toen ze de Ring moest gaan doen. Toen ik daar een keer was, vroeg ze me of het grappig zou zijn als ze Fatima's liedje zo zou afkondigen. Ik zei toen: 'ja, dat kan wel, maar dan moet ze wel héél vals zingen'."

Ophef
De ophef over de uitspraak van Chantal laaide na het bezoek van Fatima bij De wereld draait door weer op. De ex-hockeyster vertelde dat zij wel moeite met de grap had, omdat zij zelf het lijdend voorwerp was.

Wat vind jij van de rel tussen deze twee sterren? Reageer!

Reageren