Feest bij Spuiten en Slikken

Spuiten en Slikken viert haar honderdste aflevering met een speciale uitzending tijdens een knalfeest in Amsterdam. Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart presenteren samen met alle Spuiten en Slikken-oudgedienden een extra lange feestelijke editie van dé talkshow over seks en drugs.

Nicolette en Zarayda bieden Minister Donner op het Binnenhof een Spuiten en Slikken-taart aan. Bij de start van het programma noemde hij Spuiten en Slikken een ‘risicovol en ongewenst experiment’.

Sophie Hilbrand, Sander Lantinga en Filemon Wesselink blikken terug op alle hoogte- en dieptepunten van de afgelopen jaren. Dennis Storm duikt voor deze feestelijke gelegenheid nog één keer zijn Pornohoek in. Nieuwkomers Manuel Broekman en Geraldine Kemper struinen als cupido’s het feest af.

Wedstrijd
Op spuitenenslikken.bnn.nl kunnen kijkers stemmen op hun favoriete Spuiten en Slikken-fragment. De momenten met de meeste stemmen komen tijdens de honderdste uitzending nog één keer voorbij. Stemmers maken kans op kaarten voor het verjaardagsfeest van het jaar tijdens De Nachtspelen in de Westerunie, Amsterdam.

Reageren