Ferry Doedens witheet op Heleen van Royen

26 juni 2013 23:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© RTL Nederland

Heleen van Royen vertelde na een paar glazen met bubbels dat GTST-soapie Ferry Doedens zou hebben gesnoven tijdens Ranking the Stars. Dat kon Doedens niet waarderen.

Het kan ook niet anders of er breken relletjes en bitchfights uit tijdens – en na –  de opnames van Ranking the Stars. Deze keer zijn Ferry Doedens en Heleen van Royen aan de beurt. Boekenbakster Van Royen vertelt dat Ferry niet alleen aan de bubbels zat tijdens de opnames. “Ik dacht ook dat er misschien wel iets door zijn neus is gegaan bij Ferry”, vertelt Heleen aan Xander de Buisonjé. “Dat hoorde ik allemaal naast me fluisteren van die heeft gesnoven.”

Ferry Doedens is niet blij

Doedens kan hier niet om lachen en vindt het onbegrijpelijk. “Er klopt uiteraard helemaal niets van. Ik heb nog even opgezocht wat de symptomen zijn van het gebruik van cocaïne. Een daarvan is dat je geen honger meer zou hebben. Ik ben tijdens de opnames letterlijk vijf keer naar de kantine gelopen om een broodje te halen”, aldus de soapie. “Ik lach er maar om, maar het is natuurlijk intens triest dat iemand dit roept.”

Heleen zegt sorry

Ondertussen heeft Heleen haar verontschuldigingen aangeboden. “Sorry @ferrydoedens ik neem alles terug. Me & my big mouth, hopeloos. Al was je wel druk, voor een kampioen levend standbeeld ;-) Vrede? XXX”, twitterde ze. Toch is de kous voor Ferry nog niet af.

“Toch jammer @HeleenvanRoyen dat ik door wie ik ben DIT krijg te horen van je!! Als je me zou kennen, dan zou je dit soort dingen nooit roepen!”, schreef hij op Twitter en dat was nog niet alles: “Oh en @HeleenvanRoyen ik ben inderdaad in 2006 NederlandsKampioen ‘Living Statue’ geweest! Dat geloofde je ook niet, maar google ’t even.”

Richard Groenendijk roept de boel tot de orde

Maar met de excuses van Heleen was de kous nog niet af, Richard Groenendijk vond dat hij de boel wel even tot de orde mocht roepen. "En nou ist klaar jongens! We hadden t net zo gezellig afgelopen weekend. En doorrrrrr!", twitterde hij.

Van Royen was het daar helemaal mee eens. "Eens! ik zeg: we doen een borrel in een parenclub, lijntje... eh... zand erover, klaar ;-))))".

Meer over