Ferry Doedens zingt het hoogste lied

Ferry Doedens (20) is hot. De Friese GTST-acteur maakte door zijn rol van de homoseksuele Lucas verhitte discussies los. Met zijn nieuwe single wil hij de hitparade bestijgen.

Ferry Doedens haalde vorige maand uitgebreid de publiciteit door de vrijpartij in GTST van Lucas, zijn personage in de soap, en Edwin (Raynor Arkenbout).

Okselbeharing
In Life4you vertelde hij trots te zijn op de scène en zich niets te hebben aangetrokken van de kritiek. Carlo maakte een opmerking over de royale okselbeharing van zijn tegenspeler, maar ook daar had Ferry geen moeite mee gehad. „Het lag wel lekker zacht’”, vond hij.

Terug naar eerste liefde
Ferry, zelf naar zijn zeggen biseksueel, onthulde in het programma dat hij een nieuwe single heeft gemaakt. Muziek is zijn eerste liefde. Hij deed mee aan de vierde reeks van Idols, zong in de boyband IDSF en leende zijn stem begin dit jaar aan een plaatje voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti, Take a little time.
 
Kijk vooruit
Boodschap van zijn nieuwe liedje waarvan hij een stukje liet horen en dat eind mei in de cd-winkel ligt: ‘Kijk vooruit, want niemand kan dit overdoen’.      

Reageren