Ferry wordt de nieuwe Lucas (update)

10 april 2009 14:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ruim een week na de audities is de nieuwe vertolker van Lucas Sanders bekend. Ferry Doedens is de gelukkige. Het nieuws had eigenlijk nog even stil moeten blijven, maar in het enthousiasme van de moeder van Ferry lekte het bericht toch uit.

In een 'krabbel' op Hyves schrijft Ferry z'n moeder over het goede nieuws. Ferry laat RTL boulevard weten hoe blij hij is met zijn rol: "Ik ben heel blij, ze belden me donderdag met het goede nieuws. Ze vertelden me wel dat ik er nog even van moet genieten dat ik anoniem over straat kan." Misschien denk je nu wel: Ferry Doedens, wie is dat eigenlijk?

Over Ferry
Ferry verschijnt met zijn rol in Goede tijden slechte tijden niet voor de eerste keer op televisie. De nieuwe GTST-aanwinst was namelijk één van de kandidaten in Idols 4. Na de eerste liveshow moest hij het programma verlaten. Wat Ferry op zanggebied niet lukte, bereikt hij nu dus wel met acteren. Een vakgebied waar hij al ervaring in heeft, want Ferry is al jaren met toneel bezig en volgt de opleiding Kunst, Theater & Media in Groningen.

Afvallers
De 'nieuwe Lucas' nam het in de laatste ronde van de audities op tegen (ex-Idol) Neil Hendriks en Olivier Deriga. De afvallers balen enorm. "Ik heb me in ieder geval wel weer even in de kijker kunnen spelen. Ik kijk wel wat er in de toekomst op m'n pad komt en voorlopig richt ik me nu op mijn nieuwe single", aldus Neil. Wanneer zien we Ferry in GTST?

Opnames
De opnames met Ferry gaan eind volgende maand van start. Drie weken later verschijnt hij dan op de buis. Daarmee pakt hij nog net het laatste stukje van dit seizoen GTST mee. Wie weet een mooie cliffhanger voor de zomerstop?

Klein voorproefje: Janine wordt plotseling verrast met de terugkomst van haar zoon Lucas. Al gauw blijkt dat hij een groot geheim met zich meedraagt: hij valt namelijk op jongens. Hoe gaat zijn familie hiermee om?

Extra
- Bekijk hieronder een optreden van Ferry:- Lees ook GTST op zoek naar Lucas>>
- Ga naar de GTST-programma pagina>>
- Meer artikelen op Televizier.nl>>

Meer over