Filemon is bloednerveus voor baby

De eens zo rebelse Filemon Wesselink wordt binnenkort vader van zijn eerste kindje, en dat vindt hij ontzettend spannend. Hij doet er dan ook alles aan om zich goed voor te bereiden op de geboorte.

"Ik ben al twee keer mee naar een zwangerschapscursus geweest en verslind boeken over de bevalling en opvoeden", zegt de BNN-presentator dinsdag in De Telegraaf.

Nesteldrang
Ondanks dat de toekomstige vader het erg spannend vindt, geniet hij met volle teugen van de zwangerschap.

Hij kijkt, samen met zijn vriendin Michaela, uit naar de geboorte van hun dochtertje.

"Michaela is over twee weken uitgerekend, dus het wordt steeds spannender", vertelt hij. "Nu heb je echt een gezamenlijk doel. We hebben samen nesteldrang."

Oude gewicht
In zijn column in de Viva, die de presentator wekelijks bijhoudt, schreef hij eerder al dat hij bang is dat zijn vriendin na de zwangerschap haar oude gewicht niet meer haalt.

Ook zou hij smoesjes verzinnen om haar aan het bewegen te krijgen. Volgens de presentator moet dat verhaal met een korreltje zout worden genomen.

Filemon: "Ik heb in een column gegrapt dat ik mij druk maak om haar figuur, maar dat is natuurlijk onzin. Ze heeft een ontzettend dikke buik, maar verder zie je niet eens dat ze zwanger is. Michaela is echt een plaatje."

Reageren