Filemon nieuwe presentator Nu we er toch zijn...

Filemon Wesselink (30) wordt de nieuwe presentator van het BNN-programma Nu we er toch zijn. Filemon volgt Eddy Zoey op, die de omroep eerder dit jaar verruilde voor RTL.

Aan de formule van het programma zelf verandert weinig. Filemon gaat net als Eddy onaangekondigd de gastvrijheid van diverse Nederlandse gemeentes uittesten.

Een brutaal mens heeft de halve wereld, maar op welke plekken krijgt hij zomaar eten en onderdak?

Een mooi concept

Volgens Nienke van Ankeren van BNN kwam hij zelf met het verzoek of hij het programma mocht overnemen. "Filemon gaf zelf aan dat hij Nu we er toch zijn... altijd al een mooi concept heeft gevonden. Hij is nu bezig met de opnames voor de nieuwe reeks."

"Met open armen"
"Naar welke gemeenten we gaan, hou ik nog even geheim." vervolgt Nienke. "Als dat bekend zou worden, dan is dat een waarschuwing voor gemeentes waar we nog gaan draaien. De kans is groot dat ze ons in dat geval met open armen ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling."

Eerder dit jaar stopte Filemon met Spuiten en slikken. Hij wordt vader en vond dat hij daarom een dergelijk controversieel programma niet meer kon maken.

Reageren