Filemon Wesselink stikjaloers op Alexander Klöpping

BNN-presentator Filemon Wesselink heeft in de VIVA een column gewijd aan Alexander Klöpping, de nieuwe media-nerd van De Wereld Draait Door. Zo laat hij weten gefrustreerd te zijn over hoe gemakkelijk het de succesvolle Alexander afgaat. Dit alles met een grote knipoog.

Hij begint zijn column met. "Ik ben eigenlijk nog nooit jaloers geweest op iemand van de televisie. Maar nu wel. En als ik jullie ga vertellen op wie, zullen jullie meteen denken: och, ja, dat is een leuk joch. Dat is het irritante aan hem."

Groen van jaloezie
Hij beschrijft hoe Klöpping zonder moeite op een amusante manier kinderlijk de lastigste dingen kan uitleggen en dat hij nooit met een mond vol tanden staat omdat hij enkel over zijn passie spreekt. "Naast hem ben ik een stuntelige en stotterende verspreker. Ik doe heel erg mijn best om iets stoms aan hem te ontdekken. Maar dat lukt niet," grapt Wesselink. 

Grote mond
Alexander Klöpping is steeds vaker te gast in DWDD. Maar die positie heeft hij aan zichzelf te danken. Nadat hij voor het eerst te gast was geweest in DWDD op uitnodiging van Jort Kelder liet hij aan de eindredactie van het programma doorschemeren dat ze veel meer met nieuwe media moesten gaan doen. "De dag erna kwam de iPad uit en had ik een nieuwe baan. Door mijn grote mond zit ik er dus," vertelt Klöpping aan Televizier.

De rest van het interview met Alexander Klöpping is te lezen in de nieuwe Televizier (nr. 3) die vanaf dinsdag 11 januari in de winkels ligt.

Reageren