Filemon Wesselink: vrede met stoppen Madiwodovrijdagshow

Filemon heeft vrede met het besluit van co-presentator Paul de Leeuw om na dit seizoen te stoppen met De Madiwodovrijdagshow. Het gezamelijke programma van de omroepen Vara en BNN keert komende herfst niet meer terug op tv.

Hoewel de beslissing van Paul om de handdoek in de ring te gooien onverwacht kwam, kan hij zich er toch wel in vinden. "Misschien is het maar beter zo", aldus Filemon op 3FM.

Kwaliteit

De presentator kan wel verklaren waarom De madiwodovrijdagshow niet zo aansloeg als vooraf werd gedacht. Filemon: "Ik denk dat we niet elke dag die kwaliteit kunnen bieden die je eigenlijk wil. Het had misschien een wekelijkse show moeten worden… Hoe leuk Paul ook kan zijn en is, het kan niet alleen draaien om hem."

Gemaakte gezelligheid

Hij gaat verder: "Als het alleen draait om hem en de gasten zijn niet goed genoeg, dan voel je aan alles dat het een soort gemaakte gezelligheid wordt. Je moet gewoon elke dag topgasten hebben en dat is heel lastig. En er zijn natuurlijk al twee dagelijkse programma's die topgasten hebben."

Gissen

Wat Paul heeft doen besluiten om de stekker juist nu definitief uit het programma te trekken, is voor Filemon echter een raadsel. "Dat is voor mij ook een beetje gissen. Het nieuws kwam voor mij echt volkomen onverwacht. Het nieuwe seizoen stond al met potlood in het najaarschema.”

De madiwodovrijdagshow is nog tot eind mei iedere werkdag te zien op Ned. 3 om 21.55 uur.

Reageren