Film | Imagine Me & You

Liefde op het eerste gezicht, het kan je overal overkomen. Het is alleen een beetje vervelend als het je gebeurt op je eigen bruiloft...

Het overkomt Rachel (Piper Perabo). Zij ziet, terwijl ze naar het altaar loopt, de mooie bloemiste Luce (Lena Headey). Ze weet meteen dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Dubbelleven
Toch trouwt ze, natuurlijk, met jeugdliefde Heck (Matthew Goode). Het sprookje lijkt over, maar niets is minder waar. Rachel en Luce doen alles om elkaar te kunnen blijven zien, zelfs double daten met een vriend van Heck.

Helaas loopt het allemaal wat in de soep. Rachels dubbelleven heeft duidelijke invloed op de relatie met haar familie en op haar huwelijk, dat natuurlijk een betere start had kunnen hebben.

Ophef
Voorafgaand aan de première was er flink wat ophef over het lesbische element, maar dat verstomde al snel. Imagine Me & You is zelfs heel braaf. De film draait niet om seks, maar om romantiek en humor.

En daarin slaagt regisseur Ol Parker aardig tot goed. Hij laat zien dat je voor een goede, leuke Engelse comedy helemaal geen Hugh Grant nodig hebt. Een goed script, leuke acteurs doen al heel wat, en het prachtige Londen maakt het als decor natuurlijk helemaal af.

Reageren