Filmdebuut voor Jan Kooijman in Verliefd op Ibiza

Jan Kooijman, die bij het grote publiek doorbrak als Danny uit de RTL 4-soap Goede Tijden, Slechte Tijden, krijgt een rol in een speelfilm. 

Jan Kooijman zal een stervoetballer spelen in een kruising tussen de films Love Actually en Alles Is Liefde. De film, die Verliefd op Ibiza heet, zal deze zomer worden opgenomen. In De Telegraaf zegt Jan Kooijman: "We hebben net het definitieve scripts gekregen. Ondanks dat het een romantische komedie is, is het best een serieuze rol. Het is een karakter met een diepere laag."

Willeke van Ammelrooy
Een van zijn tegenspelers is Willeke van Ammelrooy, die de oma zal spelen. "Toen ik hoorde dat mijn filmdebuut naast haar zou zijn, vroeg ik me af of ik nog wel durfde te spelen. Zij is zo ontzettend goed en ervaren in acteren."

Het is een druk jaar voor Jan Kooijman (hier op de foto met de Televizier Talent Award die hij in 2010 won). In mei starten de opnames voor Verliefde op Ibiza, in september staat de RTL 5-talentenjacht So You Think You Can Dance weer op het programma en ondertussen moet hij ook de laatste hand leggen aan een choreografie voor het Scapino Ballet, waar hij vroeger bij danste.

Reageren