Filmpjes: Hole in the wall

Beau van Erven Dorens en Gerard Joling zijn met Hole in the wall het nieuwe koningskoppel van SBS op de zaterdagavond. Iedere week ontvangen de twee in deze 'menselijke Tetris-show' een aantal BN'ers, hijsen zich in absurde pakken en gaan los op... een gat in de muur.

Hole in the wall is van oorsprong - hoe kan het ook anders - een Japans spelletje en heeft al talloze andere landen veroverd. Nu zijn wij eindelijk ook aan de beurt. Het spel is een tikkeltje gemeen, best wel hysterisch en behoorlijk grappig. Kortom: een gat in de markt... eh... muur.

Bekende sterren
Onderaan dit artikel vind je een aantal fragmenten van de edities in andere landen. Zowel de Denen als de Engelsen laten bekende sterren opdraven om zich door de nauwe figuurtjes heen te wurmen.

Schaarsgekleed
Italië (waar we hier overigens geen beeld van hebben) vormt een uitzondering op de regel; daar gaan schaarsgeklede dames de uitdaging aan. Nederland volgt de rest van Europa en gaat aan de slag met BN'ers, al worden Gerard en Beau zelf ook niet gespaard. De twee hebben er in ieder geval veel zin in.

Volkszanger/kakker
Beau: "Ik wist meteen dat het lachen zou worden met die Joling. Gerard heeft een genadeloze timing. Hij kan het publiek met één woord aan het lachen maken. Ik ben meer een praatjesmaker. We zijn een perfecte combinatie: de volkszanger en de volkskakker."

Fragmenten
Bekijk hieronder een paar fragmenten van de andere Europese edities van Hole in the wall:

Engeland:


Denemarken:


Rusland:


Israël:

Reageren