Finale Flikken Maastricht net niet op nummer 1

De vrijdagavond is traditiegetrouw van RTL 4, maar gisteravond was het bijna anders. Flikken Maastricht scoorde dankzij de climax van seizoen 6 beter dan gebruikelijk.

Het resultaat is een fotofinish. Vrijdagavond keken 1.962.000 kijkers naar Holland's Got Talent en zagen 1.934.000 kijkers hoe speurders Van Dongen en Wolffs in Flikken Maastricht het leven van de Amerikaanse president proberen te redden. Vanaf volgende week vertoont Nederland 1 een reeks van Flikken Antwerpen. Daarmee is RTL 4 vrijwel zeker van de eerste plaats in de kijkcijfer Top 25.

Seizoen 7 Flikken Maastricht
De Tros heeft inmiddels aangekondigd dat er nog een zevende seizoen van Flikken Maastricht komt. Gisteravond werd vast een tipje van de sluier opgelicht: Thomas Acda zal weer opduiken als schurk Daan de Vos. 

De Schat van De Oranje
Op de vrijdagavond probeert SBS 6 te scoren met het realityprogramma De Schat van De Oranje en muziekprogramma De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. Met achtereenvolgens 545.000 en 594.000 heeft de geplaagde zender zeker geen hits in handen.

Reageren