Finale Het Beste Idee Van Nederland 2010

Het vierde seizoen van Het Beste Idee van Nederland nadert bijna zijn ontknoping. Zaterdag 6 november presenteren de overgebleven finalisten voor de laatste keer hun idee aan de jury en de kijkers thuis tijdens een spannende live show.

Dit jaar schreven maar liefst 8012 mensen met een goed idee zich in voor het succesvolle tv-programma Het Beste Idee van Nederland.

In de live finale van zaterdag presenteren de acht finalisten hun uitvinding voor de laatste keer aan de professionele jury bestaande uit Bernd Schneider (uitvinder en maatschappelijk ondernemer), Manon Navarro (designer), Erland Bakkers (industrieel ontwerper) en Thimon de Jong (trendwatcher).

De kijkers thuis bepalen uiteindelijk via bellen en sms’en wie er wint. Naast de hoofdprijs van 25.000 euro voor Het Beste Idee van Nederland zal ook Albert Heijn dit jaar de ideeën beoordelen.

Handige productideeën die een goede aanvulling vormen op hetnon-food assortiment van de supermarktgigant maken kans om in het schap te komen. Daarnaast bekijkt Stichting Nederland Schoon of er tussen de ideeën oplossingen zitten om zwerfafval tegen te gaan.

Hieronder volgen de 8 finalisten en hun ideeën op willekeurige volgorde:

1. Henk van ’t Wout: BBQ Blok
2. Astrid Schriever: IJsmat
3. Dirk Buis: Piepermiep
4. Ralph de Leede: Deurkierhanger
5. Laura Karafantis: Biebab
6. Diana van Didden: Boomjas
7. Marijne Oomen: Campairbag
8. Desmond von Dobschutz: altijd openende vluchtdeur

De finale wordt gepresenteerd door Tooske Ragas en Henkjan Smits.

Reageren