Finale van House

Hugh Laurie is dé ster van de dramaserie House en dat hebben ze bij Universal Media Studio's geweten. Ze moesten diep in de buidel tasten om de Britse acteur voor de komende jaren te strikken.

Hugh (49) krijgt met ingang van het vijfde seizoen een megabedrag van 400.000 dollar per aflevering op zijn rekening gestort. Dit betekent een opslag van 30 procent, waardoor hij met stip is gestegen naar de derde plaats op de ranglijst van bestbetaalde acteurs in een dramaserie.

Top 2
Aanvoerder is William Peterson (Gil Grissom in CSI) met 600.000 dollar per episode. Als tweede staat Kiefer Sutherland (Jack Bauer uit 24) genoteerd met bijna 500.000 dollar.

Drama
Vanavond zien we Dr. House, in een tranentrekkende finale van het vierde seizoen, worstelen met de nasleep van zijn busongeluk. Stukje bij beetje kan hij zich herinneren wat er die avond is gebeurd en waarom Amber, de vriendin van Wilson, met hem in de bus zat.

Gevaar
Ondertussen gaat de toestand van Amber hard achteruit en zetten de doctoren van Princeton Plainsboro alles op alles om haar in leven te houden. House is de enige die de juiste diagnose kan stellen, maar niet zonder gevaar voor eigen leven.

Reageren