Finalemaand Popstars nadert

In de finalemaand van Popstars, die ingaat op zaterdag 1 januari, gaat de SBS-talentenjacht definitief op zoek naar de beste soloartiest. Geen groep, geen duo; alleen de zanger of zangeres met het meeste talent wordt na de finale tot winnaar uitgeroepen.

Dit heeft directe gevolgen voor de huidige selectie, want de komende liveshow zullen maar liefst vier talenten de show moeten verlaten.

Cruciale liveshow
Juryvoorzitter Henkjan Smits bracht maandagavond het verlossende nieuws: de winnaar van Popstars 2010 wordt een solist en treedt daarmee in de voetsporen van zanger Wesley Klein.

Bovendien is er in de finalemaand slechts plaats voor vijf talenten. Dat betekent dat de negen huidige finalisten – Dean, Simone, Sharon, Sam, Rody, Angela, Bertha, Carlijn en Darien – komende maandag aan de bak moeten om in het nieuwe jaar een grote stap dichterbij hun droom te komen.

De overgebleven kandidaten worden direct beloond voor hun prestatie met een optreden op een bomvol Museumplein tijdens het Staatsloterij Oudejaarsfeest.

De finale van Popstars vindt plaats op zaterdag 22 januari 2011.

Reageren