Finalisten BNTM bekend!

Het was maandag een spannende avond voor de fans van Benelux next topmodel. Lianne, Denise, Rosalinde en Maxime waren nog in de race om het nieuwe supermodel van de Lage Landen te worden, maar er waren slechts drie finaleplekken te vergeven...

Daarom zag één meisje haar droom uiteenspatten. Tijdens een zenuwslopend juryoordeel werd duidelijk dat Lianne het programma moest verlaten.

Enthousiasme
De laatste afvaller van BNTM won veel opdrachten, maar kon zich de laatste weken op de shoots niet meer bewijzen. Als klap op de vuurpijl vond jurylid Mariana Verkerk dat Lianne's enthousiasme nooit echt op de foto's overkwam.

Ervaring
In een interview met RTL zegt Lianne: "Eerlijk gezegd had ik het niet zien aankomen, want ik had er stiekem wel op gehoopt dat ik in de finale zou staan." Desondanks laat het aspirant-model zich niet uit het veld slaan, want ze is vastbesloten om door te gaan. "Ik ben trots op mijn prestatie en ik denk dat ik er met de opgedane ervaring en vele publiciteit ook wel kom."

Plus-size
Het vertrek van Lianne houdt in dat er twee 'plus-size modellen' in de finale staan. De Nederlandse Rosalinde en Denise hebben schijnbaar hard genoeg getraind in de ogen van de juryleden, want eerder werden zij door hen nog te dik gevonden.

Maxime, die volgens de jury ook moest trainen om haar lichaam strakker te krijgen, is de enige Vlaamse finalist. De finale van BNTM is op maandag 16 november in de Lichtfabriek in Haarlem.

Reageren