Finalisten SYTYCD bekend

Enora en Stefano moesten vlak voor de finale de dansshow verlaten. Maanden lang hebben ze zich ingezet voor het programma maar nu viel het doek. Zondag 28 finale zal de winnaar of winnares van So You Think You Can Dance bekend worden.

Het tweede seizoen van So You Think You Can Dance lijkt voorbij te vliegen. Zondagavond dansten de overgebleven kandidaten reeds de halve finale.

De finalisten
Uit maar liefst 3000 kandidaten waren het Stefano, Floris, Lorenzo, Lise, Enora en Natasha die deze halve finale haalden. Het niveau lag bijzonder hoog maar dat hield de jury niet tegen hun kritiek te spuien.

Deze kritiek uitte zich in de voorlopige tussenstand die na de eerste ronde werd meegegeven; Stefano en Natasha kregen de minste stemmen. Dat belette hen niet de jury en het publiek omver te blazen met hun tweede - klassieke - dans. Ze verhaalden daarin een zelfmoord van een geliefde. De expressie en gevoeligheid van beide dansers kwam hier wederom tot uiting.

Kijker beslist
Een keuze maken tussen deze zes danstalenten viel ook de jury erg zwaar. Uiteindelijk besliste de kijker dat Enora en Stefano de show moeten verlaten en niet doorgaan naar de finale.

enoraenstefano
Afvallers Stefano en Enora.

Reageren