Flikken Maastricht krijgt er maar liefst 3 nieuwe seizoenen bij!

De fans kunnen opgelucht ademhalen want er zijn 3 nieuwe seizoenen van Flikken Maastricht beloofd. Victor Reinier en Angela Schijf hebben bijgetekend.

Het 7e seizoen heeft nog twee afleveringen te gaan, maar toch heeft de cast bijgetekend voor niet 1 maar 3 extra seizoenen. Heel gek is het niet want de serie weet iedere week toch zo’n 2 miljoen kijkers te trekken.

“Dat we drie nieuwe seizoenen van Flikken Maastricht gaan maken voor Nederland 1, getuigt van grote waardering voor de acteurs en de makers. Het is uniek dat er tien seizoenen van een dramaserie worden gemaakt en wat mij betreft blijft het daar niet bij”, aldus Remco van Leen, programmadirecteur TV bij de TROS.

De beste politieserie

Ook Nederland 1 is blij met de nieuwe seizoenen: "Nederlands drama is een belangrijk speerpunt van de publieke omroep. Ik ben heel blij dat de beste politieserie van eigen bodem ook de komende jaren op Nederland 1 te zien zal zijn”, vertelt Marcel Peek, netmanager Nederland 1.

Productie in mei

Het 8e seizoen zal pas in 2014 op de buis verschijnen. Mensen in de buurt van Maastricht zouden vanaf mei de crew al aan het werk kunnen zien.

Meer over:

Reageren